Over Livique

Vakkundig, betrouwbaar en met oog voor detail. Wij zijn specialist op het gebied van keukenmontage en hebben ruim 20 jaar ervaring in het monteren van verschillende merken- en typen keukens. Maar we kunnen meer dan alleen montage. Ook voor keuken maatwerk, interieurbouw en badkamermontage ben je bij ons aan het juiste adres. Goed werk leveren voor een vriendelijke prijs, dat is ons uitganspunt.

20 jaar expertise

Kies je voor Livique, dan haal je ruim 20 jaar expertise en de juiste kennis van materialen en gereedschappen in huis om jouw droomkeuken, interieur of badkamer te realiseren. Casper Schiphorst begon ooit bij V.O.F. Interieurbouw Texel, waar hij de fijne kneepjes van het vak eigen heeft gemaakt. Na het monteren van honderden keukens besloot hij in januari 2016 voor zichzelf verder te gaan en richtte Livique op. 

Livique levert het alles in 1 pakket, er wordt ook gedacht aan zaken achter de schermen als leidingen en elektra en de afwerking betreffende eventueel stuc- en/of tegelwerk.

Oog voor detail

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig montagebedrijf en hebben we een goede naam opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we staan bekend om onze zorgvuldige afwerking. Wij monteren jouw (maatwerk) keuken, badkamer of maken jouw interieur op maat in heel Noord-Holland, van Den Helder tot aan Amsterdam.

We komen graag vrijblijvend bij je langs om de wensen te bespreken. Neem gerust contact met ons op bij vragen of het maken van een afspraak.