Diensten

Livique is jouw vakspecialist op het gebied van keukenmontage, -maatwerk, interieurbouw en badkamermontage in heel Noord-Holland. 

Keukenmontage

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het monteren van keukens. En door onze bouwkundige kennis zorgen we er altijd voor dat de volledige keuken perfect is afgewerkt.

Voordat u de keuken bestelt, komen wij eerst langs om de keuken in te meten zodat u er zeker van bent dat uw droomkeuken goed in de ruimte past. Tijdens dit bezoek worden vaak ook al belangrijke zaken als installatiewerk besproken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Keuken maatwerk

Een keuken is in deze tijd zoveel meer dan alleen een functionele ruimte. Een maatwerk keuken is aangepast aan de beschikbare ruimte en voldoet helemaal aan jouw stijlwensen. Wij komen graag bij je thuis langs en creëren, samen met jou, jouw droomkeuken op maat.

Met al minimaal 150 keukens op basis van maatwerk als ervaring, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan geen opdracht uit de weg. Samen met onze specialist creëren wij jouw unieke droomkeuken. Niet alleen wordt er gekeken naar jouw wensen, maar er wordt ook praktisch met je meegedacht.

Interieurbouw

Van het plaatsen van wanden tot tv-meubels en boekenkasten. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk interieurbouw. Welke wensen er ook zijn voor wat betreft de stijl, het formaat of de ruimte; niets is ons te gek.

Badkamermontage

Een goede montage van een badkamer is heel belangrijk en zorgt ervoor dat lekkages en vocht- en schimmelproblemen voorkomen worden. Wij monteren en installeren de nieuwe badkamer inclusief sanitair altijd vakkundig en met oog voor detail.